Skip to main content

Betaalmethoden

Betalen via iDeal

iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel op internet. Je kunt veilig en snel afrekenen via je bank.
Er worden voor iDeal betalingen geen extra kosten in rekening gebracht. Vergeet niet bij de iDeal betaling op ‘bestelling voltooien‘ of ‘terug naar de webwinkel‘ te klikken. Nadat je dit hebt gedaan wordt de bestelling direct verwerkt.

Achteraf betalen (Afterpay)

Voor Nederlandse klanten is het ook mogelijk om pas te betalen na ontvangst van je bestelling. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Wanneer je van achteraf betalen gebruik wilt maken, dan voeren wij een extra controle uit om fake bestellingen en/of wanbetaling te voorkomen. Achteraf Betalen is alleen mogelijk indien het afleveradres hetzelfde is als het factuuradres en het afleveradres geen postbus betreft.

Bankoverschrijving

Beschik je niet over de mogelijkheid om met iDEAL te betalen en wil je het bedrag toch via de bank/giro overschrijven? Dan kun je kiezen voor ‘zelf overmaken via bank/giro’. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen! Hoe langer je wacht hoe groter de kans is dat een artikel niet meer op voorraad is. Is de betaling via de bank bij ons binnen, dan sturen we dezelfde dag nog de bestelling naar je toe. Bankbetalingen worden tweemaal per dag door onze administratie gecontroleerd.

Klanten kunnen hun bankoverschrijving overmaken naar de volgende bankrekening:

IBAN NL96 RABO 0333 7644 63
BIC RABONL2U

Let op dat het bij sommige banken enkele dagen kan duren voordat het geld bij ons binnen is. Voor directe verzending adviseren we om voor iDeal te kiezen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de betaalmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.