Skip to main content

Verzenden en discretie

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen in zowel Nederland als België bedragen € 2,95. Bij bestellingen boven een bedrag van € 45,00 worden (voor leveringen binnen Nederland en België) géén verzendkosten berekend. In het geval van speciale acties kunnen de verzendkosten afwijken. Deze zullen t.z.t. vermeld staan op de beginpagina van deze site.

Brievenbusbezorging

Een aantal producten in ons assortiment, is geschikt voor bezorging in de brievenbus (alleen in Nederland). Mocht je bestelling geschikt zijn voor brievenbusbezorging, dan krijg je tijdens het afrekenproces de mogelijkheid om voor brievenbusbezorging te kiezen. De kosten voor brievenbusbezorging zijn € 3,95. De levertijd voor brievenbusbezorging kan echter een dag langer zijn dan via pakketpost. Ook pakketten die in de brievenbus bezorgd worden, zijn voorzien van een trackingnummer.

Levertijd

Bijna alle producten van DildoGigant.nl worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzekerde levering. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur en is het artikel voorradig? Dan heb je het door jou bestelde artikel de volgende dag in huis. De levertijd voor België kan tot drie werkdagen bedragen.

Discrete verzending

Al onze producten worden 100% discreet verzonden naar het door jouw opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag het pakketje opnieuw aanbieden. Indien ook de tweede keer het pakketje niet afgeleverd kan worden, ontvang je een briefje waarmee je het pakketje kunt afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor.